LEGATANSØGNING

Du kan ansøge om legat til et nærmere specificeret projekt, som er dirigent-/kapelmesterrelateret.

Ansøgninger med ansøgningblanket skal sendes på mail til sekretær Bodil Heister senest en måned før projektets afvikling og inden deadline til sekretæren, hvis du ønsker at søge penge til CD-indspilninger, dirigentstudie, dirigenthonorar m.v.
sekretaer@kapelmesterforening.dk

Ansøgningsblanketten: hovedpunkterne skal skrives på selve blanketten, (man kan skrive direkte på blanketten, når den er lagt ud på skrivebordet, se vejledning).
Projetbeskrivelse og budget: der skal vedlægges kort projektbeskrivelse samt budget.
Underskrift: udover ensemblelederens underskrift skal ansøgningsblanketten også underskrives af kapelmesteren eller der sendes cc til dirigenten på mail.
Enkeltmandsprojekt behøver ikke underskrift.
Medlemmer behøver ikke at sende CV, lydfiler eller anmeldelser.
Svar på ansøgninger kan forventes cirka fire-fem uger efter deadline-datoen (den sidste var 16. juni).

Deadline for næste ansøgningsfrist er
fredag 18. august 2017 inden kl. 12.00.

Send ansøgningsskema og bilag til sekretær Bodil Heister: sekretaer@kapelmesterforening.dk

Download ansøgningsskema som PDF

DOWNLOAD LOGO

Du kan downloade Kapelmesterforeningens logo her