Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Her kan du læse, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.
Alle slags oplysninger og informationer, der på en eller anden måde kan
henføres til dig, er personoplysninger. De oplysninger, vi behandler, kan vi
have fået fra dig eller fra andre, vi kan have opsamlet dem, når du har besøgt
vores hjemmeside, eller vi kan have fået dem i forbindelse med at du har tilmeldt
dig et arrangement hos eller gennem os.

Dataansvarlig

Dansk Kapelmesterforening er dataansvarlig for
de oplysninger, som opsamles om vores medlemmer, andre parter og besøgende på
vores hjemmeside, og vi sørger for, at behandling af personoplysninger sker i
overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Vores kontaktoplysninger er:

Dansk Kapelmesterforening

CVR-nr.: 21009016
c/o Peter Kragerup

Gersonsvej 31

2900 Hellerup

E-mail: kasserer@kapelmesterforening.dk

De
forskellige typer af behandling

Hjemmesiden

Når du besøger vores hjemmesider (www.kapelmesterforening.dk),
opsamler vi data om dig for at kunne blandt andet at benytte huskefunktioner.
Vi behandler blandt andet følgende:

  • Din IP-adresse, som anvendes til statistiske
    formål.
  • Dit operativsystem og
    browserversion, som anvendes til optimering af den fremtidige brugeroplevelse
    på hjemmesiden,
  • Dato og klokkeslæt for besøget på hjemmesiden,
    som udelukkende anvendes til statistiske formål,

Vi placerer cookies
på din enhed, herunder tredjeparts-cookies. Se mere i vores cookiepolitik https://kapelmesterforening.dk/vores-cookie-politik/

  • Data videregives til tredjeparter
    som Google for at få gennemført statistik.

Medlemsbladet Kapelmesteren

Som medlem af Dansk Kapelmesterforening modtager du vores medlemsblad, og vi har brug for dine personoplysninger i den forbindelse. Formålet med opbevaringen er blandt andet, at vi kan blive ved med at levere medlemsbladet til dig.

Al data
gemmes på servere inden for EU eller inden for Privacy Shield samarbejdet og
videregives ikke til andre.

Hvordan

For at vi kunne tilbyde dig medlemskab, er det
nødvendigt for os at behandle dine personoplysninger ved at indsamle,
systematisere, opbevare, bruge, gemme, slette, overføre og videregive dine oplysninger.

Sikkerhed

De oplysninger, som du giver os, eller som
vi får om dig fra andre, sørger vi for at opbevare sikkert og fortroligt. Rent
teknisk sørger vi for altid at bruge databehandlere indenfor EU, som vi har
sikret os har den samme sikkerhed omkring dine oplysninger, som vi har. Vi har
også iværksat organisatoriske tiltag, der indebærer, at vi har fokus på at
uddanne og undervise hinanden i at sørge for en høj datasikkerhed. Når det er
hensigtsmæssigt, sørger vi for at kryptere, pseudonymisere eller anonymisere
dine oplysninger. Vi vil til enhver tid sikre, at vi overholder den gældende
persondatalovgivning.

OPBEVARING
OG SLETNING

Vi opbevarer kun dine
personoplysninger, så længe det er nødvendigt, og vi sletter dem, når vi ikke
længere har brug for at behandle dem til at opfylde et eller flere af de
formål, som vi har nævnt ovenfor. Der kan være særlige regler i love, som
eksempelvis i bogførings- og forældelsesloven, der giver os ret og pligt til at
opbevare dem i længere tid.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores
behandling af dine personlige oplysninger, er du til enhver tid velkommen til
at kontakte os på e-mail sekretaer@kapelmesterforening.dk.
Her kan du også rette henvendelse til, hvis du vil have indsigt i de
oplysninger, vi behandler om dig, hvis du vil have rettet oplysninger om dig,
som du ikke mener er korrekte, hvis du gerne vil have dine oplysninger slettet,
eller hvis du vil trække et eller flere af dine samtykker tilbage.

Du skal være opmærksom på, at vores behandling
af visse af dine personoplysninger er nødvendige. Det betyder, at du enten ikke
kan tilbagetage dit samtykket til vores behandling af dine oplysninger eller
hvis du gør, så kan du ikke længere modtage vores medlemsblad eller lignende. Tilbagekaldelse
af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før
tilbagekaldelse af samtykket.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling
af dine personoplysninger, så kan du klage til Datatilsynet, som du kan finde
her: Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.