Ansøgninger

Du kan ansøge om et legat til et nærmere specificeret projekt, som er dirigent/kapelmester-relateret.

Legatansøgning

Ansøgningen skal være modtaget senest en måned før projektets afvikling.

Ansøgningen skal indeholde:

Ansøgningsblanket: Hovedpunkterne skal skrives på selve blanketten (man kan skrive direkte på blanketten når den er lagt ud på computerrens skrivebord – husk at gemme inden du sender).

Projektbeskrivelse: Hvor det, der søges til beskrives nærmere (hvis pladsen på blanketten ikke er nok).

Budget: Skal altid med. Se venligst vejledningen før du laver dit budget.

Underskrift: Fra ansøger og/eller kapelmester. Disse behøver ikke at være håndskrevne, men hvis ansøger er forskellig fra kapelmester, skal kapelmesteren være cc. på mailansøgningen med alle bilag.

Ansøgninger der ikke indeholder ovenstående bilag og retningslinjer vil få afslag.

Medlemmer af foreningen behøver ikke at sende CV, lydfiler eller anmeldelser.

Svar på ansøgningen kan forventes cirka fire-fem uger efter ansøgningsfristen.

Deadline for næste ansøgningsfrist er

Fredag d. 4. december 2020 kl. 18.00.

Send ansøgningsskema og bilag til sekretær Bodil Heister: sekretaer@kapelmesterforening.dk

Kapelmesterforeningen gør endvidere opmærksom på, at sekretæren kun har begrænset tid til at gennemgå og forhåndsgodkende ansøgningerne. Sørg derfor venligst for at have det hele klar som beskrevet ovenfor inden du evt. henvender dig med spørgsmål. Tak.

God arbejdslyst med ansøgningen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Filnavn: danskKapelmesterforening
Filtype: PDF